Вечерва предавање на архитект Мартин Пановски

November 28, 2017

Во склоп на циклусот предавања ПРАКТИСКОП, при Архитектонскиот факултет Скопје, вечерва  во 18 часот, за своето практикување архитектира во Македонија, ќе говори архитект Марин Пановски.

Во јавноста познат како тековен претседател на ААМ, но и како дел од тимот на РАДИУС АРХИТЕКТИ што е и главна причина за вечерашното излагање.

Извор >>>

Автор на статија:

| / / / |