Вечерва предавање на Лукас Станек

December 4, 2017

Вечерва на амфитеатарот при Архитектонскиот факултет во Скопје, ќе оддржи предавање Лукас Станек на тема „Architects from Socialist Countries in Cold War West Africa: The Worlding of the Eastern European Experience“.

Др. Станек е професор на Центарот за архитетконско истражување и средина, дел од едукативниот и развоен институт при Универзитетот во Манчестер, Англија.

Автор на статија:

| / / |