Доделување на големата годишна награда

26.12.2017

Асоцијација на архитекти на Македонија

Ве поканува на доделување на Голема годишна награда за реализирано дело од областа на архитектурата, која традиционално се организира под покровителство на Претседателот на Република Македонија.спонзорирана од Македонска авторска агенција и п​оддржана од Министерство за Култура.

Свеченоста ќе се одржи на

27.12.2017 г.(среда) во

Музеј на град Скопје со почеток во 19ч.

Извор>>>

Автор на статија:

| / / |