Експериментални искуства низ архитектонските конкурси / Мехмети

November 15, 2017

Архитектонскиот факултет Скопје, за 16 Ноември 2017 година, најавува ново предавање насловено како  „Експериментални искуства низ архитектонските конкурси“ со Бесиан Мехмети (BMA). Споделувањето на овие искуства ќе се случува на таканеречениот „Сквер“ во холот на факултетот со почеток од 18:00 часот.

Извор >>>

Автор на статија:

| / / / |