Кастелот над Пчиња / Видео

June 27, 2017

Со кастелот над Пчиња веќе ве запознавме преку нашата објава во соработка со Википедија -слободната енциклопедија, но денес наидовме на едно одлично видео, сработено од Александар Колов, кое сакаме да го споделиме со вам.

Видеото снимено со дрон, одлично ја  доловува  релјефната конфигурација на теренот, позицијата на кастелот и целосниот амбиент на синергијата помеѓу природата и човековата интервенција. Уживајте:

Доколку сакате да разгледате повеќе од авторот, посетете го неговиот  YouTube канал>>>

Ф.К

Автор на статија:

| / / / / / |