ПРАКТИСКОП- Студио Архипункт

December 14, 2017

За денес, четврток, 14.12.2017 во склоп на предавањата ПРАКТИСКОП, при Архитектонскиот факултет Скопје е предвидено предавањето на архитектонското биро АРХИПУНКТ.  Истото ќе се случи на скверот при АФС, почнувајќи од 19: 30 часот.

 

Извор>>>

Автор на статија:

| / / / / / |