Саем на мебел 2017

Меѓународниот саем за мебел се отвори на 20 март  и ќе трае до 26 март 2017. Оваа година се изложува во рекордни 11 хали со презентирани 11 000 парчиња мебел, од 180 домашни и странски изложувачи.

Саемот за мебел секоја година го посетуваат повеќе од 50 000 посетители, а неговата аткративност се состои од големиот избор на едно место што ви штеди време при пазарењето како и големите попусти.

Го посетивме и ние и ви подготвивме фотогалерија од случувањето:

Фотографии: Борис Јурмовски

Автор на статија:

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum

/ /