Leave a comment...

Студентски конкурс за парк во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Studentski konkurs - st.dom Goce Delcev 2

Studentski konkurs - st.dom Goce Delcev 3

Studentski konkurs - st.dom Goce Delcev 1

Материјалот го приложи: Софија Стојаноска

Share This:

Коментарите се затворени.