Трејлер : „Кога зградите би зборувале“

September 29, 2017

Во контекст на најавениот дводневен настан за презентација на повеќе годишниот проект „Кога зградите би зборувале“, ви го најавуваме  снимениот материјал на темата, преку објавениот трејлер:

 

Автор на статија:

| / / / |