” Уметничка резиденција во природен амбиент”

Креативен Викенд Ве поканува, денес Петок, 04.03.2016 година, во 19:00ч. на дебата  за архитектура на тема ” Уметничка резиденција во природен амбиент”. Модератор на настанот ќе биде Александар Балдазарски, додека локацијата е Мобилна/Монтажна галерија CAC,  во паркот  на Франкофонијата.

Дебатата е од отворен карактер, а посетителите можат да земат и активно учество во разговорите на посочената тема.

Извор: Креативен Викенд

Автор на статија: