Хотел Макпетрол, Маврово

Проектиран: 1978 год.

Изведба: 1979/80 год.

Автори: Тодоровски Крсто, Митева Блажунка

Локација: Ски центар, Маврово

Извор: Бимас 1981

основа хотел Макпетрол Маврово

пресек  хотел Макпетрол Маврово

hotel_макпетрол_маврово 2

Автор на статија: