August 9, 2017

Skatepark Systems / 22 август 2017 20:00 ч

Во Клуб на Новинари – Скопје на 22 август 2017 година, во 20 часот, ќе се одржи јавно предавање со наслов “Skatepark Systems”. Настанот ќе биде проследен со мала “get-to-know” …