October 2, 2017

Скопје на патот кон титулата – Европска престолнина на културата

Минатата недела (28-29 септември 2017 год.) се оддржа третата работилница во служба на скопската канндидатура за европска престолнина на културата, под иницијатива на Град Скопје, а во организација на Конгресен …