October 8, 2017

Во промотивно видео презентиран нов изглед на „Универзална сала“

Откако пропадна  реализацијата на „Јајцето“ како победнички конкурсен проект за новиот објект на Универзалната сала, градот Скопје со тековното раководство најави враќање на првата идеја т.е реконструкција на салата со …