November 17, 2017

Катерина Трпковска – добитник на Златен клуч

На Белградскиот саем за мебел 2017, на 10ти ноември е доделена наградата Златен клуч и ново установената награда Саемски клуч. Наградата ја додели генералниот директор на саемот Данка Селич. За …