December 31, 2017

СРЕЌНА НОВА 2018та ГОДИНА!!!

Почитувани читатели на МАРХ / Македонска архитектура, со искрени желби за заедничко подобро утро, Ви ја честитаме Новата 2018та година! За вам ќе посакаме благосостојба на духот и вистинска радост …