February 6, 2018

Shape in scapes / Аудиовизуелна инсталација

Визуелен уметник: Стефано Каими Дизајнер на звуци: Матија Нуово Помошник за производство: Марко Усуели Извор: Студио Антиматерија Апстрактна презентација на три различни пејсажи: Маргерита ди Савоја (Италија), езеро Аскаја (Исланд), …

Critical Archive – Revealed

Со задоволство ја покануваме креативната заедница на Скопје, културни работници, архитекти и планери и сите други заинтересирани да присуствуваат на настанот “Критичка Aрхива – Разоткриена”. На 9 февруари (петок), 19: …