April 11, 2018

Почина архитект Заров Климент

Познатиот македонски архитект, Климент Заров, вчера на 10ти април почина на 88 годишна возраст. Тој несомнено спаѓа во редот на најдобрите современи македонски архитекти. Во своето долгогодишно делување се занимавал …