April 25, 2018

ОБРАЗОВЕН КАМП – ‘’INNO4EDU’’ ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА КРЕАТИВНОСТ ВО ОБРАЗОВАНИЕТО

05.05.2018 – 16.06.2018 Национална Универзитетска Библиотека ,,Св. Климент Охридски” Скопје СмартАп – Лабораторија за социјални иновации во соработка со УНИЦЕФ организира 18 дневен образовен камп (#Inno4Edu) со цел да се …

Студентска работилница во Сараево за 3D скенирање на објекти

Денови на архитектурата- Сараево, поддржан од British Council преку  фондот за Архитектура, дизајн и мода, упатува покана до студентите на архитектонските факултети и дизајн, од регионот на поранешна Југославија да …