June 6, 2018

ИАС 12

ИЗЛОЖБА НА АРХИТЕКТОНСКИ СТУДИЈА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2017 / 2018 УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ КИРИЛ И МЕТОДИЈ” АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ 12.06 – 19.06.2018 10:30 ЧАСОТ, АМФИТЕАТАР Промоција на книга од едицијата „Студио …