July 4, 2018

100 години од раѓањето на Борис Чипан

На 5 јули, четврток во Охрид ќе се одржи прослава по повод јубилејот „100 години од раѓањето на Борис Чипан“. Прославата ќе се одржи во вилата Уранија, МАНУ со почеток во …