December 3, 2018

Woodstock Craft Beer & Rock Bar

Woodstock Craft Beer & Rock Bar е посветен на развивање на пивската и rock & roll културата во Македонија. Со својата тематика местото се труди да ги промовира мотивите од …

Урбан земјотрес ќе ја проголта Старата железничка станица

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии Новинар и фоторепортер: Владимир Николоски Старата железничка станица, која што е главно спомен-обележје на катастрофалниот скопски земјотрес од 1963 година и дом …