Свечено затворање и доделување на награди БИМАС2018

September 27, 2018

Почитувани колеги,

Асоцијацијата на архитекти на Македонија има чест и задоволство да ве покани на доделување на награди и свеченото затворање на БИМАС 2018

Настанот ќе се одржи во

Музеј на Град Скопје

27.09.2018 / Четврток

20:00 часот 

 

Со почит, 

Асоцијација на архитекти на Македонија


Асоцијација на архитекти на Македонија 
Association of architects of Macedonia
Автор на статија: