Ентериер и мебел

“SWARM ILLUMINANCE” – Цоневски, Калапути

КОНКУРСЕН ПРЕДЛОГ ЗА ФИРМАТА “VELUX” АВТОРИ: МАРКО ЦОНЕВСКИ / ДОРОТЕА КАЛАПУТИ МЕНТОР: ЈОВАН ИВАНОВСКИ ГОДИНА : 2014 Сместено во срцето на Скопје, Старата чаршија има свои карактеристики и своја динамика. …

Канцелариски простор на Microsoft Македонија / KL Studio

Автори: КЛ Студио / www.klstudio.mk  Локација: Скопје, Македонија  Површина: 230.0 м2  Година на проект: 2016  Фотографија: Андријана Тилиќ  Изведувач: Хидромонтажа  Проект Менаџмент: БАТЕС, Белград  Текст: Дијана Омерагиќ Апостолски Во текот …

Ентериер ВИ / PROXY

Студио: PROXY Автор: Никола Кунгуловски Година: 2016 Контакт / страна : www.weareproxy.com Овој современ стан се наоѓа во центарот на Скопје и е со вкупна површина од 116 m2 вклучуваjќи …

Адаптација и реконструкција на поткровје / Танчески

Локација: Скопје Година на проектирање: 2014 Година на изведба: 2016 Aвтор: Танчески Огнен Фотографии: Андријана Тилиќ, Гоце Ефтимов Контакт: tognen@gmail.com Проектна задача :  Адаптација и реконструкција на поткровје од деловен …

Ентериер на стан ОН1 / Поповска

Локација: Скопје Година на проектирање: 2014 Година на изведба: 2014/2015 Автор: Маргарита Поповска Фотографии: Васе Аманито Петровски Контакт: popovska.margarita@gmail.com Станот се наоѓа во ‘Професорската зграда’, која е заштитена како архитектонски …

Ребрендирање на филијали- Винер Осигурување / Павел Вељаноски

Флексибилност и адаптибилност во канцелариски простор “Складирањето исчезнува. Во секојдневниот работен процес повеќе не ни е потребнo енормното количество на хартии кои во минатото ни беа неопходни. Повеќе немаме вистински …

“Choice “ / Feydom

Бренд и производител: FEYDOM Тип на мебел: модуларен сет на елементи Автори/дизајнери: Филимена Радоњанин, Зоран Радоњанин Година: 2015 Choice е модуларен сет на елементи, од кои можете да составите мебел …

Инфо пулт / Андријана Савиќ со соработници

Награда за релизирана внатрешна архитектура – ентериер Бимас 2016 „Исклучително ефектното архитектонско обликување на дел од еден огромен ентериер – еден агол во својство на атрактор со автономна кристална геометрија …