Конкурс на Град Скопје – Дизајн на урбана опрема

February 13, 2018

Сите сакаме почист и урбан град. За таа цел, Град Скопје распишува конкурс за идејно решение – дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило.

 

 

 

Сите заинтересирани граѓани ги покануваме на презентацијата на конкурсот што ќе се одржи (13.02.2018 година, вторник) во 12 часот во амфитеатарот на Архитектонскиот факултет во Скопје.

Повеќе детали на facebook страната на Град Скопје или konkurs@skopje.gov.mk.

Автор на статија:

| / / / |