Годишна изложба на студентски проекти 2017-18 / МИТ Универзитет

June 26, 2018

Факултетот за Архитектура при МИТ Универзитет – Скопје,со особена чест и задоволство Ве поканува на отворањето на годишната изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година. На отворањето на изложбата, ќе бидат доделени награди и признанија на најдобрите студенти на факултетот, проследено со коктел забава.

Автор на статија:

| / / / |