Андреа Ордевска и Наталија Веселинова – Музеј за викиншки бродови

March 4, 2018

На 01.03.2018 во склоп на програмата „Нови дијалози“ – Таленти, на  Архитектонскиот Факултет во Скопје, беа презентирани два проекти на Андреа Ордевска и Наталија Веселинована на тема „Музеј за викиншки бродови“. Ви ја пренесуваме атмосферата низ денешната фотогалерија:

Автор на статија:

| / / / / |