Вечерва отворање на БИСТА

September 20, 2018

Вечерва со почеток во 20 часот, во Музејот на град Скопје, ќе биде отворено биеналето на студентите по архитектура, како дел од програмата на Бимас 2018. На настанот ќе можете да ги видите и постерите кои пристигнаа на распишаниот конкурс.

 

 

Автор на статија:

| / / / |