Leave a comment...

Skatepark Systems / 22 август 2017 20:00 ч

Во Клуб на Новинари – Скопје на 22 август 2017 година, во 20 часот, ќе се одржи јавно предавање со наслов “Skatepark Systems”. Настанот ќе биде проследен со мала “get-to-know” забава, каде што дополнително ќе можете и да се запознаете со скејтборд заедницата на градот Скопје. Skatepark Systems: social and cultural dynamics of built project е во организација на Exhibit и 0.10error of harmony.

Кон настанот >>>

 

Share This:

Коментарите се затворени.