Posts Tagged: Европско Скопје

АРХИТЕКТИТЕ ЗА ЕВРОПСКО СКОПЈЕ

Изложба на завршни архитектонски проекти и аналитички модели на студентите на Архитектонскиот факултет при УКИМ Локација: Фоаје на Македонската опера и балет Отворање: 5 ноември 2018 (понеделник) во 20:00 часот