Posts Tagged: Едвард Равникар

Цк на КПМ / Равникар

Автор: Едвард Равникар, Соработници: Ана Мавко, Мајда Крегар Година: 1965 Извoр: „Еdvard Ravnikar, architect and teacher“ – Aleš Vodopivec, Rok Znidarsic,  За Централниот комитет на Комунистичката партија на Македонија, или објектот …