Posts Tagged: Загреб

Денови на Орис 17

Овогодинешниот архитектонски симпозиум Денови на Орис 17, ќе се одржи на 14 и 15 октомври во концертната сала Ватрослав Лисински во Загреб. Денови на Орис е меѓународен архитектонски симпозиум во …