Posts Tagged: Индустрија во град

Победнички решенија за фасадата на Цементарница Усје, ПАРАМЕТРИК И ГРАДИНА / Андријевски, Пејовски, Николовски, Николоски, Трајаноски

Автори на трудовите: Сашо Андријевски, Мирослав Пејовски, Јосиф Николовски, Урош Николоски, Љубен Трајаноски Конкурс: Студентски конкурс за избор на најдобро решение за обнова на фасадни површини на објекти во сопственост …