Урбанизмот во Република Македонија низ делата на архитект Рафаил Влчевски

Комората на овластени архитекти и инженери на Р.Македонија Ве поканува на стручен семинар насловен Урбанизмот во Република Македонија низ делата на...

Избран нов Претседател на Комората

На седницата на Собранието на Комората одржано на 17 декември 2016 година, за нов Претседател на Комората е избран д-р...