Posts Tagged: Константин Плевнеш

„Македонскиот Дон Кихот – портрет на Владимир Георгиевски“

„Македонскиот Дон Кихот – портрет на Владимир Георгиевски“ е насловот на филмот, режиран од Константин Плевнеш. Истиот ќе биде прикажан во амфитеатарот на Архитектонскиот факултет во Скопје, во четврток, на …