На 10 февруари, 2018та година, Министерството за култура на Република Македонија, јавно ги презентира резултатите за годишната програма за проекти...

Во тек е петиција за панорамското тркало, Скопје – СТОП ЗА ПРОЕКТОТ!

Петицијата ќе биде доставена до градоначалникот на град Скопје, г-дин Коце Трајановски. За да се случи тоа на истата се...