Posts Tagged: Св.Јоаким Осоговски

Летната школа за архитектура под менторство на арх. Алеш Водопивец

Архитектонскиот факултет при УКИМ, вчера на својата страна  го објави најавниот постер за годинешната школа за архитектура, која традиционално се случува во манастирот Св. Јоаким Осоговски. Секоја година различно име …