Posts Tagged: Тигрите

НАГРАДА ЗА АРХИТЕКТУРА – „ТИГРИТЕ“

Добитник: Павел Вељановски Фотографии: Sabina Guzik, PL Embassy ____________________________________________________________________________________________ Амбасадорот на Република Полска во Република Македонија г-дин Јацек Мултановски на 2-ри Октомври оваа година, ја додели наградата „ТИГРИТЕ“ на архитектот …