Posts Tagged: Швајцарија

Социолошка интеграција преку создавање на градско урбано одбележје и решавање на проблемот со поплавата во Лугано

Како и самото име на проектот, во овој проект се фокусиравме на решавање на два проблеми на три локации во Лугано. Решавање на социолошкиот аспект кој се соочува со недостаток …