Posts Tagged: “Шпањола 018

Фестивал “Шпањола 018” – повик за учество

Фестивалот “Шпањола 018”, веќе трета година по ред се бори во процесот на одржување на тврдината Шпањола во Херцег Нови. Станува збор за фестивал на културата, уметноста и на нови …