Posts Tagged: A TASARIM MIMARLIK

Повеќенаменски комплекс во Скопје / A TASARIM MIMARLIK

На вкупно развиена површина од 330 000 м2, турската компанија „Limak“ започна со активна изградба на повеќенаменскиот комплекс. Инвестицијата која е во тек е проценета на 250.000.000 евра, вклучувајќи ја …