Posts Tagged: MARH

Беровски женски манастир “Свети Архангел Михаил” – Берово

Година : 1818 Локација:  Берово Улица: „Моша Пијаде и Маршал Тито“ ________________________________________________________________________________ Крајот на 18ти и почетокот на 19ти век е период проследен со развој и раст на млада граѓанска класа која …

“Turkish Airlines” – Скопје / Fog Architects

Автори: Ирина Стефановска / Драган Крстевски Студио: Fog Architects Година: 2016 Контакт / страна : Fog Architects Фотографии: Борис Јурмовски/Марх ФОГ Архитектс е Архитектонско Студио основано на почетокот на 2016 година од страна …

ВО НАЈАВА годишните печатени изданија на МАРХ

На наше големо задоволство ги најавуваме годишните печатени изданија на МАРХ. Истите претставуваат селекција на објави од сите категории кои ги покриваме, поделени во две изданија според датумите на објава. …