Двонеделна работилница за студенти, пријавување до 12 јуни

Потсетување рокот за аплицирање за учесник на летната работилница на Тара е до 12ти Јуни !

За да аплицирате, треба да изберете една од долу наведените потточки, кои се со заедничка тема Ground Zero :
1. Есеј
2. Дизајн на маица
3. Плакат
4.Фотографија / фотографии
Сите ваши проекти, дизајни на темата Ground Zero која исто така е и главна тема на работилницата на Тара, испратете ги на следниов меил : medsmakedonija@gmail.com

11391157_1733364026890925_2017682123426348009_n

 

 

 

Автор на статија: