Изложба на архитектите Горан и Љубе Чаловски

Во просториите на Комората на овластени архитекти и инжењери ќе се одржи изложба на архитектура и сликарство на Горан и Љубе Чаловски. Изложбата ќе ја отвори претседателот на КОАИ проф. Миле Димитровски а промотор ќе биде проф. Мартин Гулески.

Истата ќе биде отворена до крај на декември 2017-та год во во салата за презентации во просториите на Комората на овластени архитекти и инжењери.

 

Извор: КОАИ