Модерно Скопје….. објава на хрватскиот портал Lupiga

Во 2012 година, хрватскиот портал lupiga објави текст за модерно Скопје, приложувајќи фотографии од изложбата на Прва Архибригада. Во него се зборува за градот, кој по 1963 година вредеше да биде подигнат од пепелта. Целиот текст можете да го погледнете тука

Автор на статија: