промоција на книгата “ПАТОТ НА ЕДЕН АРХИТЕКТ“

Почитувани колеги,

Архитектонски факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј“ Скопје, има чест да Ве покани на промоција на книгата на Проф. Георги Константиновски “ПАТОТ НА ЕДЕН АРХИТЕКТ“.
Промоцијата ќе се одржи на 6 ноември (петок) во амфитеатарот на Архитектонски факултет со почеток во 12 часот.

извор: АФС

12049726_918211658272237_7694235597578726285_n

Автор на статија: