МАГАЦИНИТЕ „СЛАВИЈА“ – Локален Центар на случувања

Покрај успешната иницијатива за меѓународниот конкурс за Расадник, на нашата страна одамна јавно говориме и за капацитетот и можностите на Магацините „Славија“ во Кисела Вода. Првичните замисли за истите беа во корелација со објектот на веќе срушената „Сапунара“, но по трагичниот исход,  одлучивме јавно да предупредиме и да апелираме за „Славија“. За среќа овие објекти … Continue reading МАГАЦИНИТЕ „СЛАВИЈА“ – Локален Центар на случувања