Job Fair – Чекор поблиску до твојата кариера

Бордот на Европски Студенти по Технологија (БЕСТ) – Скопје со особена чест Ви го најавува петнаесеттиот по ред Саем за...

Job Fair – Чекор поблиску до твојата иднина!

Бордот на Европски Студенти по Технологија (БЕСТ) – Скопје со особена чест Ви го    најавува тринаесеттиот по ред Саем за...