Конкурс за нов градски стадион во Улцин, Црна Гора

Општината Улцин, во Црна Гора распиша меѓународен конкурс за идејно архитектонско решение за нов градски стадион. Од конкурсните трудови се...

Хотел „Јадран“ – Улцин /Димитриевска, Десовска-Мушиќ, Богоевска

Проектантско биро: ГРО Пелагонија - Скопје, ООЗТ „Пелагонијапроект“ Автори: Виолета Димитриевска, Ружица Десовска-Мушиќ, Даница Богоевска Година на проектирање: 1987/88 Инвеститор:...