The Line between Architecture and Photography / Наумчески

Автор: Александар Наумчески

Година: 2015

На видео каналот „You Tube“ налетавме на компилација од фотографиите на архитект Александар Наумчески, подготвено за Malinski Photo Festival – Куманово 2015.

Фокусот на фотографиите на Александар е насочен кон архитектонските остварувања ширум светот, потенцирани сценографии преку алатките на современите графички софтвери, фотомонтажни композиции…

Видео колажот проследете го во продолжение: